Olemme kotimainen täyden palvelun perheyritys, jolla on toimipisteet Helsingin Töölössä ja Espoon keskuksessa.

Viipurista lähtien sukupolvesta toiseen

Viipurin Hautaustoimisto Töölössä on aloittanut toimintansa Viipurissa, jossa oli paikkakunnan vanhin toimisto. Viipurista Torkkelinkatu 4:stä hautaustoimisto muutti Helsinkiin Ruusulan- ja Runeberginkadun kulmaan vuonna 1941 ja toimii samalla paikalla edelleen. Hautauspalvelu Aaltonen Oy on alueensa vanhimpia hautaustoimistoja ja sijaitsee Espoon keskuksessa Kirkkokadun ja vieraskujan kulmassa Kirkkojärven liiketalossa, Espoon seurakuntien palvelukeskuksen vieressä.

Tarjoamme asiakaslähtöistä, täyden palvelun hautauspalvelua. Autamme järjestämään vainajan näköiset hautajaiset ja neuvomme luottamuksella kaikessa hautaukseen liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on järjestää ainutkertaiset hautajaiset, mikä jää kauniina muistona mieleen. Hyvät suhteet sidosryhmiimme takaavat parhaan mahdollisen yksilöllisen palvelun. Molemmissa toimipisteissämme on nähtävillä arkkuja luonnollisessa koossaan.

Henkilökunta

Jonna Proud

Jonna Proud

palvelupäällikkö

kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa

Sini Israel

Sini Israel

toimistopäällikkö

kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa

Pirjo Aaltonen

Pirjo Aaltonen

yrittäjä

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n puheenjohtaja 2000-2005
Liiton kultainen ansiomerkki 2005

Kai Aaltonen

Kai Aaltonen

yrittäjä

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n aktiivijäsen vuoteen 2007
Liiton hopeinen ansiomerkki 2012

Arvot

Yrityksen tärkeimmät arvot ovat olleet kautta vuosikymmenten luottamus ja kotimaisuus. Täyden palvelun perheyrityksessämme on lisäksi kunnia-asia laadukas asiakaspalvelu. Yrityksemme on ollut vuosikymmenten varrella mukana monessa hautauskulttuuria edistävässä toiminnassa ja tämä työ jatkuu edelleen vahvana.

Yrityksen vaiheet

Viipurin Hautaustoimisto on nimensä mukaisesti lähtöisin Viipurista. Sanni Vehala osti vuonna 1937 Viipurissa, Torkkelinkadulla Portimon talossa lähes 40 vuotta toimineen hautaustoimiston. Kun poistumismääräys Viipurista tuli 18.2.1940, siirsi Sanni Vehala toimintansa Helsinkiin Runeberginkatu 56:een, jossa yritys toimii edelleen. Sanni Vehala oli mukana Viipurin Hautaustoimiston toiminnassa kirjaimellisesti elämänsä loppuun asti. 94-vuotiaana ”eläkkeelle” siirtynyt Sanni Vehala nukkui pois vain vuosi sen jälkeen, kun Viipurin Hautaustoimisto oli myyty uusille yrittäjätuttaville Kai ja Pirjo Aaltosille.

Pirjo ja Kai Aaltonen on perustanut Hautauspalvelu Aaltonen Oy:n vuonna 1980 ja hautaustoimisto on toiminut samassa Kirkkojärven liiketalossa rakennuksen valmistumisesta lähtien. Hautauspalvelu Aaltonen Oy osti Viipurin Hautaustoimiston vuonna 1994. Viipurin Hautaustoimisto ja Hautauspalvelu Aaltonen Oy tekivät yhteistyötä jo ennen yrityskauppaa, ja kun Viipurin Hautaustoimisto etsi uutta omistajaa, olivat Aaltoset luonnollinen valinta hautaustoimiston jatkajiksi. Viipurin Hautaustoimisto on kantanut ylpeänä samaa nimeään aina Viipurista tulosta lähtien.

Nykyisin perheyrityksessä työskentelevät Pirjo ja Kai Aaltosen tyttäret Jonna Proud ja Sini Israel.

Eettinen toiminta

Kuulumme Suomen Hautaustoimistojen Liittoon, jolloin olemme sitoutuneet noudattamaan hyviä kauppatapoja sekä alan eettisiä ohjeita. Noudatamme myös eurooppalaista hautausalan standardia (Suomen Standardisoimisliitto SFS, Standardi SFS-EN 15017).

Olemme etsineet asiakkaidemme puolesta parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit, joiden laatu niin tuotteissa kuin palveluissa on ensiluokkaista ja luotettavaa.