Käsiohjelma muistotilaisuuteen

Käsiohjelma on informatiivinen ohjelmalehtinen, johon on painettu vainajan tietojen lisäksi tilaisuuden kulku, virsien ja/tai laulujen sanat sekä tilaisuudessa toimineiden henkilöiden (papin, kanttorin sekä mahdollisten esiintyjien) nimet sekä tarpeen mukaan lisäohjeistusta saattoväelle. Käsiohjelmaan voi laittaa myös vainajan kuvan, lempirunon tai vaikka tärkeän maiseman.

Valmiiksi painettujen käsiohjelmien avulla saattojoukon on helppo seurata tilaisuuden etenemistä. Käsiohjelmasta jää myös kaunis muisto tilaisuudesta.

Käsiohjelmien sisällöstä sovitaan papin tai puhujan sekä muusikoiden kanssa, jonka jälkeen me hautaustoimistossa keräämme tiedot yhteen, suunnittelemme, toteutamme ja lopulta toimitamme ohjelmat suoraan siunaus- tai jäähyväistilaisuuteen.

Yksilölliset kutsut tai valmiit kutsukortit

Hautajaisiin kutsuminen tapahtuu joko puhelimitse, postitetulla kutsulla, lehti-ilmoituksella, tai tänäpäivänä yhä useammin sähköisesti.

Palveluumme kuuluu kutsujen tekeminen, niiden lähetys, sekä vastauspyyntöjen vastaanottaminen. Kutsujen lähetys voi tapahtua sähköisesti tai perinteisesti postilla. Vaihtoehtoisesti omainen voi itse lähettää tekemämme kutsukortit kutsuttaville. Sähköiset kutsut toimitetaan PDF-tiedostona ja perinteiset kutsut tehdään laadukkaalle, paksulle kartongille.

Toimistoltamme on lisäksi saatavissa kauniita, käsinpiirrettyjä kutsukortteja.

Teemme ja toimitamme myös hautajaisten jälkeen kiitoskortteja.

Kiitos osan otosta

Tutustu myös

TUKEA & OHJEITA